Chiefettes harkkamatsissa sateisessa Jyväskylässä

Ellu coach

Chiefettes hävisi Queensille lukemin 15-9 tänään pelatussa harjoitusottelussa. Rennolla asenteella otteluun lähteneet naiset aloittivat maalinteon Heini Nummilan onnistumisella. Muutaman minuutin päästä vastustaja pääsi tasoittamaan pelin ja 1-0 jäi helsinkiläisten ainoaksi johtoasemaksi. Ottelu oli kuitenkin tasainen. Hienoja maaleja nähtiin ensimmäisellä puoliajalla vuoron perään kentän molemmissa päissä. Puoliajalla Queens johti 5-4.

Toisella puoliajalla Chiefettes teki taas ensimmäisen maalin ja tasoitti pelin 5-5 lukemiin. Tämän jälkeen jyväskyläläiset onnistuivat neljästi lyhyessä ajassa ohittamaan Chiefettes puolustuksen. Näytti jo siltä, että sade ja 4 asteen lämpötila alkoivat hyydyttää helsinkiläisten peliä. Aikalisän jälkeen pelaajat saivat jalat taas paremmin liikkeelle ja ottelun loppu oli tasaisempaa molempien tehdessä muutaman lisämaalin. Pelissä olisi voitu nähdä enemmänkin maaleja, mutta myös molempien maalivahdit esittivät upeita torjuntoja.

Tappiosta huolimatta joukkue oli iloisella mielellä. Talvella ollaan luotu hyvää pohjaa ja uusia pelitaktiikoita koitettiin tuoda peliin kertoo joukkueen kapteeni Elina Saarentaus. Puolustuspäässä tarvitsee tehdä vielä paljon töitä hän lisää. Tämä oli Chiefettesin ainoa harjoitusottelu ennen parin viikon päästä alkavaa SM-sarjaa. Joukkue voi kuitenkin jatkaa tästä hyvällä ja rennolla fiiliksellä eteen päin.

Helsinkiläisten tehot: Heini Nummila 4,Tiina Hannunen 3, Linda Baumgartner 1+2, Elina Koskinen 1, Elina Känkänen 0+2 ja Elina Saarentaus 0+1 (2 photos)