Aloita lacrosse

Olit sitten kokenut konkari tai tarttumassa lacrossemailaan ensimmäistä kertaa, olet lämpimästi tervetullut joukkoomme. Mukaan et tarvitse kuin liikuntavaatteet ja juomapullon: mailan saat lainaan seuralta. Lacrosse todella on laji, joka sopii kenelle tahansa: se on loistava tapa haastaa itseään, kehittää kuntoaan ja hitsautua osaksi joukkuetta.

Miten pääsen mukaan?

Järjestämme syksyisin alkeiskursseja ja avoimia treenejä, mutta autamme uudet tulokkaat alkuun muinakin vuodenaikoina ja mukaan voi liittyä milloin vain. Toteutamme mielellämme myös kokeilukertoja isommille ryhmille. Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta!

Mitä lacrossen pelaaminen maksaa?

Uudet pelaajat ovat tervetulleita testaamaan ilman maksua parin viikon ajan. Lacrosse on ylipäätään Suomessa huomattavasti huokeampi harrastus kuin monet muut urheilulajit. Seuran jäsenyys ja harjoitusmaksut ovat vuodessa noin 250 €, ja pelataksesi kauden tarvitset lisenssin (n. 40 €) ja vakuutuksen (n. 250 €), jotka ostetaan Suomen Lacrosseliiton kautta. Vakuutuksen voi toki hankkia muualtakin.

Missä ja milloin treenaamme?

Harjoittelemme kesäkaudella (huhti-syyskuu) maanantai- ja torstai-iltaisin Velodromin viereisellä tekonurmikentällä (Mäkelänkatu 70) ja naiset harjoittelevat myös keskiviikkoisin Talin tekonurmikentällä (Purotie 8). Talvikaudella (loka-huhtikuu) treenit ovat tiistai-iltaisin Myllypuron Pallomyllyssä (Pikajuoksijankuja 9) ja keskiviikko-iltaisin Kumpulan kampuksella, Unisportin tiloissa.

    Nimi/Your name

    Sähköposti/email

    Sukupuoli/Gender

    Yhteydenoton aihe/Subject

    Viesti/Message