CHIEFS YHDISTI VOIMANSA JÄRVENPÄÄN NOULAN KANSSA KEVÄÄN BOX-LACROSSEA VARTEN

Helsinki Chiefs ja Järvenpään Noula yhdistivät voimansa keväällä starttaavaan historian toiseen box-lacrosse kauteen. Yhdistynyt joukkue tullaan näkemään sarjassa nimellä Uusimaa Capitals.

Järvenpäästä osallistutaan box-kauteen ensi kertaa kun Chiefs pelureista suurin osa pelasi viime vuonna historian ensimmäisestä box-lacrossen Suomen mestaruudesta, sijoittuen kolmanneksi. Chiefsien rosteri oli viime kaudella liian ohut, varsinkin ratkaisupeleissä ja siitä syystä Chiefsien joukkueenjohtaja Mika Wickström päätti ettei tulevaan kauteen lähdetä yhtä pienellä kokoonpanolla. Chiefsien omasta joukkueesta valtaosa keskittyy pelkkään Field-lacrosseen (eli ns. perinteiseen lacrosseen), jolloin vaarana oli koko box-kauden väliin jättäminen tältä vuodelta.

Järvenpäässä taas oltiin kasaamassa joukkuetta boxiin varten ensi kertaa. Siellä tilanne oli siltä osin samankaltainen, ettei pelaajia ollut tulossa tarpeeksi, jotta boxiin olisi kannattanut lähteä säntäilemään. Oli siis täysin luonnollista ja kaikkien halukkaiden pelaajien etu, että joukkueet yhdistävät näin ollen voimansa ja kilpailevat tämän vuoden Box-lacrossen Suomen mestaruudesta yhdessä. ”Kimpassa päätimme, että koska kokoonpano muodostuu molempien paikkakuntien pelaajista, niin emme osallistu kummankaan joukkueen nimellä SM-sarjaan, vaan keksimme yhdistelmäjoukkueelle osuvan nimen. Uusimaa Capitals tuli heti ensimmäisenä ehdotuksena pöydälle ja pidimme sitä hyvänä ja osuvana nimenä uudelle joukkueelle.” Kommentoi Mika Wickström.