Chiefs voitti Pietari White Knightsit harjoitusottelussa 9-6

Helsinki Chiefs houstasi Pietarista Helsinkiin saapuneita White Knightseja tänään pelatussa harjoitusottelussa. Ottelu toimi erinomaisena harjoituksena Chiefseille tulevaan SM-kauteen ja samalla myös kolme Chiefs-peluria saivat tulikasteensa lacrosseottelussa.

Tänä vuonna Helsinkiin saapui huomattavasti kovempi ja isompi nippu Pietarilaisia (joiden riveistä löytyi myös kuusi Moskovan peluria, jotta rosteri oli tarpeeksi suuri hyvään otteluun). Kävi nopeasti ilmi että tänään ei tultaisi näkemään Chiefsien helppoa voittoa kuten viime vuotinen 13-1 päättynyt ottelu.

Molemmat joukkueet pelasivat paikka paikoin hieman huolimattomasti, joista aika usein vastapuoli myös sakotti. Mutta kokonaisuudessaan Käpylässä nähtiin hyvä lacrosse-ottelu. Ottelu oli jokaisella neljännekselle erittäin tasainen Chiefsien voittaen kolme neljännestä yhdellä maalilla ja yhdessä maalit tasattiin. Lopputulos näin ollen 9-6 Chiefseille. Pelin hallinta oli hienokseltaan Chiefseillä ja Pietarin amerikkalaismaalivahti esittikin muutaman todellisen Hasek-tyylisen paraatipelastuksen. Muutenkin Pietarille oli tehnyt hyvää useiden amerikkalaisten mukaantulo, koska kaikki neljä yhdysvaltalaista nostivat Pietarin pelin tasoa huimasti.

 

Kokoonpanot ja tilastot löytyvät täältä.