Peliraportti: Chiefettes jatkoi voittokulkuaan kauden ensimmäisessä turnauksessa

Chiefettes – Queens    10.5.2015

Chiefettesin sunnuntain ottelussa vastassa oli turnausjärjestäjä Jyväskylä Queens. Ottelu alkoi molemmilta joukkueilta hieman hermostuneesti. Syötöt eivät menneet kunnolla perille ja hätäisiä ratkaisuja tuli molemmissa päissä. Toisaalta myös molempien maalivahdit aloittivat ottelun hienosti hyvillä torjunnoilla.

Ensimmäinen puoliaika oli kuitenkin todella tasainen ja jännittävä. Chiefettes osui tolppien väliin ensimmäisen kerran kuuden minuutin jälkeen Elina Känkäsen onnistumisella. Seuraavan kymmenen minuutin aikana Queens oli vahvempi tai ainakin tarkempi viimeistelyissä. Johtoasema vaihtui vierasjoukkueelle 1-3. Erän loppupuolella Helsingin kapteeni Elina Saarentaus näytti mallia joukkueelleen siitä, että maalinteko ei ole niin vaikeaa. Kolme maalia perättäin viimeistellyt kapteeni tasoitti tilanteeksi 4-4 vain viisi sekuntia ennen puoliaikavihellystä.

Toisella puoliajalla Chiefettes jatkoi siitä, mihin ensimmäisessä erässä jäätiin. Tytöt olivat varmaan ottaneet mallia lauantai-illan Suomi-Slovakia jääkiekko-ottelusta. Suomi vei Slovakiaa viimeisessä erässä lukemin 3-0. Toinen puoliaika olikin helsinkiläisten täydellistä hallintaa. Chiefettesin peliä johti tällä kertaa Linda Baumgartner. Paikkapuolustusta pelaava Jyväskylä yritti pysäyttää Helsingin hyökkäyksen ottamalla Lindan miesvartiointiin. Tämä ei kuitenkaan auttanut, sillä Chiefettesiltä löytyi muitakin ratkaisijoita Elina Koskisen ja Tiina Hannusen onnistuessa maalinteossa. Katsomossa hurraavien Cherookies pelaajien mielestä, helsinkiläisten toinen puoliaika oli jopa ”jäätävä esitys”. Jos olisi ollut samanlainen keli kuin lauantaina, niin maalivahti Jenny Riley olisi varmasti ollut kylmissään. Jyväskylä onnistui kuitenkin tekemään yhden lisämaalin harvoista hyökkäyksistään. Lopulta Chiefettes vei toisen puoliajan 9-1 ja koko ottelun 13-5.

 

Pisteet: Linda Baumgartner 5+0, Elina Saarentaus 3+0, Tiina Hannunen 2+2, Elina Känkänen 1+2, Heini Nummila 1+2, Elina Koskinen 1+0.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA