CHIEFS voitti kautta aikaisin ensimmäisen Baltic Lacrosse Leaguen mestaruuden!

Helsinki Chiefs voitti historiallisen ensimmäisen Baltic Lacrosse Leaguen mestaruuden viime viikonloppuna käydyssä finaaliturnauksessa Helsingissä. Finaalissa Chiefs kaatoi Mitava LLC:n Latviasta luvuin 8-4. Finaalin parhaan pelaajan palkinnon sai Chiefsien kapteeni Pentti Pekkonen.

Kolmanneksi liigassa tuli Riga Griffins joka voitti pronssiottelussa Russian Red Arrown selvin numeroin 10-2. Liigassa viidenneksi ilman voittoja sijoittui Team Estonia.

Helsinki Chiefsien nokkamies ja Baltic Lacrosse Leaguen perustaja Mika Wickström povaa liigalle valoisaa tulevaisuutta. ”Liiga saa varmasti jatkoa ensi vuonna. Tavoite on laajentaa liigaa koko Itämeren alueelle ja sitä kautta saada vielä kovatasoisempia ja useampia otteluita osallistuville joukkueille. Tavoitteissa on myös laajentaa sama konsepti niin naisten kuin juniorienkin puolelle. Liigan tulevaisuudesta kuullaan varmasti loppukesästä lisää ja varsinki Ruotsista, Liettuasta ja Puolasta ollaan jo ilmaistu kiinnostusta tätä liigaa kohtaan.” Wickström vihjaa.

Liigan otteluiden tulokset ja sarjataulukon löydät ”joukkueet” – välilehden alta.