Chiefs-kapteeni Pekkosen kausi ohi

pekkonen_verkkoChiefs – kapteeni Pentti Pekkosen kausi on ohi ennen kuin se varsinaisesti edes alkoi. Pekkonen loukkaantui viime viikonloppuna päätökseen pelatussa Boxlacrossen SM-sarjan runkosarjaottelussa muutama viikko takaperin. Tänään tulleissa magneettikuvan tuloksissa varmistui että Pekkosen polven eturistiside on poikki ja leikkaus on väistämätön. Oletettu toipumisaika on n. 6kk eli Pekkonen nähdään tositoimissa vasta ensi vuoden puolella.

Pekkosen loukkantuminen tulee Chiefseille huonoon paikkaan, juuri kun valmistautuminen n. kahden viikon kuluttua alkavaan SM-sarjaan on kuumimmillaan. Chiefsien joukkueenjohtaja/hyökkääjä Mika ”Wiki” Wickström kommentoi loukkaantumista tuoreeltaan näin:

”Erittäin ikävä menettää joukkueen vanhin ja kokenein pelaaja (ei iän, vaan pelivuosilla laskettuna) ennen kauden alkua näin ikävään loukkaantumiseen. Onneksi rosterissamme on syvyyttä ja tämä tarkoittaa nyt vaan sitä että muiden on nostettava omaa tasoaan, jottei Penan puuttuminen vaikuta kentällä. Kentän ulkopuolella saadaan toivottavasti nauttia Penan ”räiskyvästä” persoonasta myös tämän kauden aikana. Ja Penan tuntien tästä ponnistetaan vielä ensi vuoteen sellasella kiukulla, ettei miehen nähdä räpyttelevän silmiään varmaan kun vasta ensi vuoden pelitkin on pelattu.”

 

Loukkaantumisen myötä Pekkonen on sivussa myös ensi syksyn tulevista Boxlacrossen MM-kisoista.